• Vieme ako na to
      • Človek nemiluje deti, pretože sú to deti, ale zamiluje si ich skrze náklonnosť, ktorá vzniká pri ich výchove.
          • Škôlkari napiekli výborné koláčiky

            Minulý týždeň sa naši škôlkari venovali téme „Čím chcem byť“. Deti mali možnosť zúčastniť sa rôznych aktivít, vďaka ktorým sa mohli podeliť o svoje predstavy o budúcich povolaniach. Jedna z najzábavnejších aktivít bola hra na pekárov. S pomocou pani učiteľky si deti vyskúšali, ako sa pečú koláčiky. Deti si s radosťou vykrajovali z cesta rôzne tvary, ktoré poukladali na plech a posypali sezamom. Celou škôlkou sa niesla príjemná vôňa z pečenia. Keď boli koláčiky hotové, všetci si na nich spoločne pochutili. Deti sa počas tejto aktivity zabavili a zároveň sa naučili niečo nové.

        • Valentínska palacinka 2025
          • Valentínska palacinka 2025

            Dňa 14. februára sa na našej škole konala chutná súťaž s názvom Valentínska palacinka. Žiaci 6. – 9. ročníka si zmerali sily v príprave a zdobení palaciniek, pričom nechýbala kreativita, tímová práca a samozrejme skvelá atmosféra.

            Po napínavom hodnotení, v ktorom rozhodovala nielen chuť, ale aj vzhľad a originalita, sa víťazmi stali žiaci 6. ročníka! Ako odmenu získali putovnú varešku a kuchársku čiapku, ktoré im budú pripomínať ich sladké víťazstvo.

          • Pasovanie prvákov

            Pasovanie prvákov je jedinečná a pamätná udalosť, na ktorú sa prváci určite tešili už od začiatku školského roka. Tento slávnostný deň začal prijatím našich prváčikov do prváckeho cechu. Starší žiaci, oblečení v kostýmoch Snehulienky, ježibaby a trpaslíka, sa postarali o to, aby bol tento deň pre malých školákov nezabudnuteľný. Prváci museli počas ceremónie plniť rôzne zábavné úlohy, ktoré ich preverili v šikovnosti, odvahe a dôvtipe. Úlohy boli veselou skúškou, pri ktorej si deti užili veľa smiechu a radosti. Na záver ceremónie nastala tá najdôležitejšia chvíľa – samotné pasovanie. Starší žiaci v slávnostnej atmosfére pasovali každého prváčika za právoplatného člena školy. Po slávnostnom pasovaní dostali všetci prváci symbolický pasovací dekrét a čiapku, ktorá im bude pripomínať tento výnimočný deň.

          • Konferencia Aricoma EduHub 2025

            V utorok 4. februára 2025 sa v hoteli Holiday Inn v Žiline uskutočnila konferencia Aricoma EduHub 2025, zameraná na tému "Ako mení DigiEDU slovenské školstvo?".

            Účastníci mali možnosť zúčastniť sa na rôznych prednáškach, workshopoch a diskusiách zameraných na implementáciu digitálnych technológií do vzdelávacieho procesu.

    • Partneri

      •  Efektivita vyučovacej metódy Jolly Phonics v primárnom vzdelávaní
      • Podpora profesijnej orientácie žiakov ZŠ na odborné vzdelávanie a prípravu prostredníctvom rozvoja polytechnickej výchovy zameranej na rozvoj pracovných zručností a práca s talentami
      • Digitálne vzdelávanie pre všeobecno-vzdelávacie predmety
      • Komplexný poradenský systém prevencie a ovplyvňovania sociopatologických javov v školskom prostredí
      • Zvyšovanie kvality vzdelávania na ZŠ a SŠ s využitím elektronického testovania
      • Zvýšenie kvalifikácie učiteľov telesnej a športovej výchovy
      • Aktivizujúce metódy vo výchove
    • Jedálny lístok

      • Štvrtok06. 02.
      • Desiata
        Chlieb na desiatu (55/65/75/90)
        Nátierka medová (20/26/32/40)
        Mlieko kakaové (150/200/200/250)
      • Obed
        Polievka paradajková so závarkou (180/200/220/250)
        Teľacie dusené na zelenine (100/130/160/190)
        Zemiaky opekané II. (210/240/290/340)
        Šalát zo surovej zeleniny s jogurtom a syrom (55/95/95/120)
        Voda s citrónovou šťavou (150/200/200/250)
      • Piatok07. 02.
      • Desiata
        Chlieb na desiatu (55/65/75/90)
        Nátierka sardinková (20/26/32/40)
        Čaj ovocný (150/200/200/250)
        Paradajky (19/22/27/36)
      • Obed
        Polievka z miešaných strukovín mliečna (180/200/220/250)
        Špagety so syrom a kečupom (200/250/300/350)
        Banány (90/200/200/250)
        Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu (150/200/200/250)
      • zatiaľ žiadne údaje
    • Prihlásenie

    • Zvonenia

      Utorok 18. 2. 2025
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje